diumenge, 23 d’octubre del 2011

La Muela de Jerica i L'Alt Palancia


La Muela de Jerica i L’alt Palància

A les 6:30 h ens donem els assistents a la plaça; Cèsar, Javi, Sisco, Sergio i Vicent. Amb eixida puntual enfilem camí cap al lloc de partida de la ruta.  A les 8:05 h i desprès de pegar algunes voltes comencem la ruta arropats per una temperatura de 7ºC.

La ruta passa per la via verda de Ojos Negros, desprès s’enfila per pista forestal cap a la muela de Jerica, en arribar al punt més alt de la ruta comencem a baixar cap al riu Sargal, el qual anirem bordejant per una senda i camins de ribera fins a Viver.


Fem parada a Viver per esmorzar, son les 10:30 h. Ens demanem mig entrepà d’embotit, media barra, cervesa i vi amb llímoná, dons ja apeteix. Si em de puntuar el carajillo de presentació li donarem un 8 i de sabor un 10, molt bo. Fins i tot hem fet repito de carajillo, i xupito de licor per rematar l’esmorzar.

La tornada pràcticament per camins de ribera fins la via verda, fem una senda, pasem per la presa del envasament del Regajo i baixem cap a Bejis, pasem per el salto La Novia i per senda fins a Sogorb. On ens esperava un desnivell d’uns 100 m fins als cotxes.

Ha sigut una ruta distinta, falta de sendes tècniques, baixades vertiginoses, grans desnivells. Però els llosc i el paratge espectacular.


Mes de la zona:

http://www.uv.es/gabibtt/altopalancia/


La foto de la jornada:


Tardor a la ribera del Sargal 

Més fotos de la jornada al seguent enllaç:
  https://picasaweb.google.com/vavelert/ALTPALANCIA?authkey=Gv1sRgCOT5veyY6eSsTw#


La ruta:


Distancia recorreguda: 51,97 km.
Altitud min: 324 metros, Max: 745 metros
Desnivell acumulat; pujant: 776 metres, baixant: 762 metros



La banda sonora:

Lana del Rey amb els seu Blue Jeans, ens acompanya per les sendes del Palància.