dilluns, 16 d’abril del 2012

Pedals dels Bars




Pedals dels Bars

14 d’abril de 2012

Mentre algun individuo tractava d’instaurar la 3ª república i plantar bandera al seu “lecho conyugal”, la resta; Juanjo, Cèsar, Tofor i Vicent, l’esperaven al final del Carrer alginet per començar una ruta més.
Reunida la tropa, ens posem em marxa a les 8 h, amb les coses no massa clares. De moment ens dirigim a la Soroixa per el Pi de Rosari, desprès cap als cavalls pujant la trialera que queda a la dreta. Allí dalt, mentre ens rejuntàvem altra volta, alguna ment lúcida comenta d’anar a Monserrat a esmorzar, proposta a la qual no es fa massa cas, així que continuem la ruta, pujant per els Cavallas, agafem la pista que ens porta a la senda de la cova de l’àguila i continuem fins la militar. Pugem macarró i per la soroixa baixem a Monserrat a esmorzar. D’on tornarem a Picassent per la cantera roja, per aixó de la república, clot de les tortugues i barranc de la Canya de la Sisca.

  
Del bar de l’esmorzar no recorde el nom, però si que el fregit de tomaca estava espectacular, l’ensalada  de tomaca i ceba, pa sucar, el carajillo fluixet, però amb una més de sucre es podia veure, Una ronda de xupitos de Dic i Mistela. Per a la segona ronda ens deixaren la botella damunt la taula. La temàtica habitual; futbol, dones i escola pública. El preu 7 €. Para lo demás Mastercard.



La foto de la jornada:




La ruta:

No hi ha dades de la ruta. En el cuenta d’algun marcava 48 km.



La banda sonora: