dissabte, 4 de febrer del 2012

Baixes temperatures


Baixes temperatures
Pese a las quejas de Vicent por las bajas temperaturas, en realidad andábamos rondando los cero grados, tampoco hay para tanto. Frío es lo de Polonia.

Quiénes? Pues Sisco, César, Vicent, Tófor y Juanjo. A eso de las 08h ( 08:10 según nuestros relojes, 08:02 según el Bulgari de César).

César no ha dejado de lucir su gorro andino recuerdo de su inseparable amigo Evo Morales. Pa verlo.
Total que hemos tirado por el barranco de la cueva del águila, y a bajar la militar. Era mi primera trialera desde hacía 6 semanas, por cierto. Así que yo despacio. Después , la MN4, y a almorzar ( por que c. dicen que el frío adelgaza, si lo que hace es incitar a almorzar?).

Pues en la cristalera se nos une Rafa, que venía en bici pero ha salido más tarde por algún asunto pendiente con su mujer, ha dicho. Y además Sergio y Jordi ( no en bici, sino en X5). A Jordi lo voy a poner ya en la clasificación, que ya ha tomado carajillo quemado de ron.

Conversación algo insulsa: poco fútbol, poca política, nada de mujeres, ni de trabajo, ni de bici,............Ostia! , si no hemos hablado de nada!
Bueno, por lo menos hemos bebido: creveza, carajillos, mistela,...

Total, que la vuelta, con menos frío pero mucho más viento, se preveía: suave por la izquierda hacia los caballos, clot, y para casa. Pero no, resulta que haqbía que darle algo más y nos hemos metido en el barranco de las garroferas, o como se llame, para hacer algún kilómetro más.

La verdad, poco que contar. Si no hubiera sido por el gorro de César, casi no había ni para crónica.
Por las 5 S !


La foto de la jornada:


 Cesar Morales!!!

La ruta:

Distancia recorreguda:  46 km.
No hi ha més dades de la ruta.


Un video:

Xicotet video de la pujá Pedregossa:




La banda sonora:

Teer Tick, amb la cançó 20 miles.


També podeu escoltarlos en aquest enllaç, i gaudir amb el vídeo que presenta Ultramontane:


Més en aquesta web: http://ultramontane.ca/


diumenge, 29 de gener del 2012

Senda Miralles

Senda Miralles

A les huit menys quart acudeixc al bar Suanba, punt de trobada dels amics d’Alzira. Un talladet avanç de començar la ruta. La tranquil·litat del bar, a les primeres hores del diumenge, el soroll de la màquina de cafè de fons mentre raonàvem. Era l'ambient era el propici per fer una jornada tranqui-la, un parell de sendes, un parell d’apujades, un bon esmorzar i de tornada cap a casa. Però no, a l’eixida del bar, ja preparats per començar la ruta alguna ment lúcida proposa fer la senda de Miralles. I el que hages pogut ser una tranquila jornada es convertí en una accidentada i kilomètrica jornada sense esmorzar.

Desprès de 22,5 km d’asfalt s’adintrem per una pista forestal a les muntanyes de Barxeta, travessem per la cantera en direcció a la senda Miralles. La ruta fa un bucle i tornem per el mateix camí.


La senda esta bé, la ruta ho mereix. La pista dels "tovogans" divertida. Ara bé, jo personalment la faria des de Barxeta, per tal d’estalviar-se 40 km d’asfalt.

La tornada, ha sigut prou accidentada, continues pèrdues de pressió a les rodes de la Porn, casi bac de Miguel Angel, bac de Zamora i per finalitzar una punxa de Rafa. Un continuo de successos que ens ha fet perdre l’esmorzar, gracies al dàtils de Miguel Angel i l’agricultura local hem pogut tornar a casa. La tornada ha sigut dura bufant l’aire en contra des de Barxeta fins a Alzira.


Com a la pel·lícula “El dia de la Marmota”, la ruta de hui amb els amics d’Alzira, ha sigut un clar testimoni: Miguel Angel arriba tard, Direcció Carcaixent i Barxeta, una panxa de kilòmetres d’asfalt i com no, punxada de Rafa.

La foto de la jornada:



La ruta:

Distancia recorreguda:  54,74 km.





La banda sonora:

La B.S.O. per aquesta jornada serà: I Got You, Babe.