diumenge, 29 de gener del 2012

Senda Miralles

Senda Miralles

A les huit menys quart acudeixc al bar Suanba, punt de trobada dels amics d’Alzira. Un talladet avanç de començar la ruta. La tranquil·litat del bar, a les primeres hores del diumenge, el soroll de la màquina de cafè de fons mentre raonàvem. Era l'ambient era el propici per fer una jornada tranqui-la, un parell de sendes, un parell d’apujades, un bon esmorzar i de tornada cap a casa. Però no, a l’eixida del bar, ja preparats per començar la ruta alguna ment lúcida proposa fer la senda de Miralles. I el que hages pogut ser una tranquila jornada es convertí en una accidentada i kilomètrica jornada sense esmorzar.

Desprès de 22,5 km d’asfalt s’adintrem per una pista forestal a les muntanyes de Barxeta, travessem per la cantera en direcció a la senda Miralles. La ruta fa un bucle i tornem per el mateix camí.


La senda esta bé, la ruta ho mereix. La pista dels "tovogans" divertida. Ara bé, jo personalment la faria des de Barxeta, per tal d’estalviar-se 40 km d’asfalt.

La tornada, ha sigut prou accidentada, continues pèrdues de pressió a les rodes de la Porn, casi bac de Miguel Angel, bac de Zamora i per finalitzar una punxa de Rafa. Un continuo de successos que ens ha fet perdre l’esmorzar, gracies al dàtils de Miguel Angel i l’agricultura local hem pogut tornar a casa. La tornada ha sigut dura bufant l’aire en contra des de Barxeta fins a Alzira.


Com a la pel·lícula “El dia de la Marmota”, la ruta de hui amb els amics d’Alzira, ha sigut un clar testimoni: Miguel Angel arriba tard, Direcció Carcaixent i Barxeta, una panxa de kilòmetres d’asfalt i com no, punxada de Rafa.

La foto de la jornada:



La ruta:

Distancia recorreguda:  54,74 km.





La banda sonora:

La B.S.O. per aquesta jornada serà: I Got You, Babe.