dissabte, 24 de desembre del 2011

24 de desembre


24 de desembre


Eixideta nadalenca, Ens presentem per a la ruta: Tofor, Jose Luis, Cèsar, Sisco, Voro i Vicent. Eixim en retràs per un problema de al meu pedal. La ruta directa al bar, Senda de la cova fumà, cova de l’àguila, Militar i MN4. L’esmorzar en la seva línea, tot ok. Hui , hem substituït els xupitos per el cava i els polvorons.
La tornada, per la soroixa, clot i barranc de la canya de la Sisca. En total uns quaranta i pico kilòmetres.

Bo, desprès d’aquesta mini crònica només em queda desitjar-vos uns bons Nadals a tots
 
La foto de la jornada:



La ruta:

No hi ha dades de la ruta


La banda sonora:

Hui per el dia que es em permet ficar dues cançons, la primera es diu Cançó de Nadal, de SAU, versionada per Lluis llac al concert homenatge a Carles Sabater i la segona; Pastorets i pastoretes de Al Tall.




diumenge, 18 de desembre del 2011

Fissures

Fissures

Davant l’habitual eixida del cap de setmana, ens donem cita puntualment a les 7:30, amb l’objectiu clar d’esmorzar a Alfarb. Voro, Jaume, Cèsar, José Luis, Juanjo, Pepe, Tofor i Vicent. Comencem la ruta camí del Clot, desprès fem la senda de les Aranyes i el cremador. A les 10 h al bar. Esmorzar, carajillos i tres rondes de xupitos. La tornà, per distints camins, Voro i Jaume, per el camí més curt. La resta continuem per el Portijol i per la volta llarga fins al Gas.

Poques coses que destacar de tan monòtona eixida, Pepe, prova una 29 pulgades de Scott prestada per els amics de Soul Bikes. Bones sensacions, manejabilitat distinta. Unes rodes del copón. Tot un disfrutar segons ens ha comunicat el tester.

Ara be, si hi ha alguna cosa que hi ha que destacar han sigut les fissures;  A Jaume li han diagnosticat una fissura en el quadre, i esperem que siga suficient per que li’l cambien Així que davant d’aquest esdeveniment no hem deixat de buscar-ne al quadre de Jose Luis. On si que n’hem trobat ha sigut al casc de Juanjo al final de la jornada, esperem que no en tinga cap altra. També se’n ha detectat una a la motxilla del Primo, com es detalla a l’ imatge següent:  




La foto de la jornada:

Aquesta jornada deixarem aquest espai reservat per als nostres maratonians que tornen al mon de les dos rodes.

La ruta:

Distancia recorreguda: 46,73 km.
Altitud: Màxima: 324m         Mínima: 40 m.            Acumulada pujant: 644 m.




La banda sonora:

Triar una cançó per ha que siga la banda sonora de una ruta, no es una tasca fàcil. I en aquesta jornada s’ha complicat una mica més. El que era evident, que davant de les reincorporacions no podia triar altra que no fos el Sr. Bruce Springsteen. Amb el tema No Surrender. Versió en directe amb Brian Fallon, cantant de The Gasligth Anthem.