dissabte, 14 de gener del 2012

La flauta i el gos


La flauta i el gos

Un dia més puntualment al nou punt de reunió, eixim en ruta Cèsar, Tofor, Voro i Vicent. Ens fiquem en marxa amb certa indecisió i els ànims una mica baixos. Finalment decidim fer la senda de les Bases i desprès anar a fer alguna senda nova. El que teníem clar es anar a Alfarb on havíem quedat amb Rafa, el Top Five de les dolences, que ara, aqueixat per els queixals ens digué que buscaria alternativa menys matinera per acudir a l’esmorzar. Aquest home es un mon d’escuses..
Als tres barrancs s’incorpora al grup un company de viatge que ena aguanta tota la ruta fins les botifarres, on ens perd el rastre. Fa amb nosaltres les Bases, la Pólvora, La Bonica i ja a les Botifarres es perd.

                                          Un perroflauta

L’esmorzar bo com sempre a la Cristallera. Hui una mica de desconcert, però tot bé. Tornem per la senda dels arraps fins a la Soroixa. De camí ens trobem, avanç de creuar el riu al gos, que ens acompanya uns pocs kilòmetres.

Cap incidència que comentar, poc s’ha parlat de futbol i de dones, només que de la puta crisis i la mèrda de governants que tenim, siguen del color que siguen.

Rafa provant la IBIS, ma que li para bé, sembla que tinga fins i tot, bona trasa; -Poc a poc que se t’esmarra.



La foto de la jornada:

Amaneixer desde les bases.


La ruta:

Distancia recorreguda: km.
Altitud: Màxima:  m   Mínima:  m.    Acumulada pujant   m.


La banda sonora:

Hui Luces de Neon dels Lory Mellers:

dimarts, 10 de gener del 2012

Les sendes de Cortixelles i Monserrat


Les sendes de Cortixelles i Monserrat

7 de gener de 2012

Iniciem l’any 2012 amb una ruta per les sendes de Cortixelles, A les 7:30 h ens donem cita al Romeral, Cèsar, José Luis, Voro, Sisco i Vicent.

Una ruta amb una gran quantitat d’asfalt, però que ens recompensa amb una sèrie de sendes que s’intercalen per tot el trajecte. De poca dificultat tècnica però un autèntic trencacames.

Cap incidència en tota la ruta, mol bon temps i un dia preciós per a gaudir de la bicicleta.

Desconeguem-ne el canvi en la gerència del bar del poliesportiu de Monserrat, decidim esmorzar allí. On acudeixen Rafa i Juanjo. El servici una mica novel i falto d’experiència, però compensat en uns 5,5 €.


La foto de la jornada:


                                             -          Dona, arribaré tard a casa......


La ruta:

Distancia recorreguda: 54,97 km.
Altitud: Màxima: 264 m        Mínima: 40 m.            Acumulada pujant: 700 m.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2370445

La banda sonora:

Hui deixarem que la banda sonora siga el soroll de la bici al pasar per les roques i pedres acompañada d'un banjo de fondo: