divendres, 6 d’abril del 2012

Per la Serra i el Rincon



Per la Serra i el rincon

Xicoteta ruta de 25 km per no quedar-se a casa. A les 7:30 h, puntuals al punt de quedada, hem eixit cap a la serra José Luis, Jaume i Vicent.

Per la Soroixa, cap al clot, hem pujat per els cavalls, desprès hem pasat per la cova de l’Àguila i per el Rincón cap a Picassent, on hem arribat cap a les 9:40 h.

Suaus temperatures tirant a baixes, i un cel ennegrit qui li ha donat molt d’encant a la muntanya.


La foto de la jornada:


Amaneixer desde els Cavalls

La ruta:

No hi han dades de la ruta.


La banda sonora:





diumenge, 1 d’abril del 2012

San Blas i la Sima de l’Aigua



San Blas i la Sima de l’Aigua

Al aventurar-se a fer una ruta amb els 40plataformasbans pots posar en perill l’espera’t esmorzar del cap de setmana. I es que, una vegada més ha perillat.
A les 8:00 al Suanba , la cosa prometia, Puja de San Blas, Senda de la Sima de l’Aigua, la puja de la torre i baixar a Barx a esmorzar.
En el moment de l’eixida s’hem ajuntat amb els BT-Track, en total uns 13. Hem començat la ruta alegrement i poc a poc la cosa s’ha complicat. Averies, punxades, sendes endureres, trams impracticables i alguns endarrerits, han fet que la ruta s’enrellenteixca. Per lo qual han decidit, las Grandes mentes pensantes d’aquesta colla canviar el rumb i baixar cap a la Barraca d’aigües Vives per la senda rebientaescapes, que el nom ho diu tor. Si la cosa no s’havia complicat prou, ens trobem al pas del camp de golf, l’últim escollo de la ruta. D’ací, ja hem baixat com la llum al bar, on ens esperava Juan. Finalment tard, però hem esmorzat.

Desprès de l’esmorzar, decideixc deixar el grup, i tornar-me amb cotxe fins a Alzira amb Juan, amb l’ànim de donar arguments a un mes que apagat Barquero.

 En conclusió; bona ruta, bon oratge, bona companyia i sobretot bon esmorzar.



La foto de la jornada:



La ruta:

No hi ha dades de la ruta.



La banda sonora: