diumenge, 6 de novembre del 2011

La ruta de l'esmorzar


Hui dia d’esmorzar

Hui fem el tradicional esmorzar a la caseta de Rafa, una excel·lent torrà prepara per el Sr. Rafael i Don Pasqual. Careta de porc, xuilletes, llonganisses, botifarres i xoricets, cacau, tramussos, salmorra, tomaca i pebrerotes. Bona cosa de cervesa per a la hidratació, alguna botella de vi i licors varis. Per al cafè cremat i coca de llanda.

Els Runers, lesionats, el de la Ribera i algun trasnojador acudiran a hora d’esmorzar, la resta, com ve sigent habitual ens donem cita al cantonet, allí ens trobem; Voro, Sergio, Juanjo, Cèsar, Sisco i Vicent. El Blue Sumer Team, Rafa i Rafa H. Ixen més tard, fan una ruta alternativa.  

La ruta ben curta, pugem la Pólvora, fem la senda Bonica I i II, tornem per la Soroixa cap als cavalls i per les cinc pujades cap a vall fins la caseta de Rafa. Poca cosa que contar de la ruta, pot ser una mica de desorganització, per algun despistat que ha tirat avant sense paciència, a més a més, dos punxades una de Sisco i una de Vicent a tall d’acabar la ruta.


De l’esmorzar poca cosa que contar, lo normal, una bona fartá de la que les fotos son testics. No ens falta de res, es para de tot menys de política i de futbol, temàtiques habituals al esmorzars dels Samarucs.

Un any més agraïm tots la col·laboració del Rafael i Pasqual, que de bones ganes ens preparen aquestos esmorzars.

La foto de la jornada:




Més fotos: https://picasaweb.google.com/vavelert/Esmorzar?authkey=Gv1sRgCN2ZsvCyreD9dw#


La ruta:

No hi han dades de la ruta.


La banda sonora:

Per a una jornada com aqueata, lo millor es acompanyarla amb les cançons del tio Fredo. El tema que vos enllaçe es El Blues del All i Pebre, pero no deixeu de furonetxar a la xarxa ja que te temes molt bons.