diumenge, 19 de febrer del 2012

Les sendes de la serra


Les sendes de la serra


De moltes coses es podrien parlar en aquesta crònica, de molts tipus d’indignants i de moltes indignacions de la nostra situació política i econòmica. I es que una vegada més aquest tema ha sigut el que ha marcat la tertúlia de l’esmorzar, VIVA REBECA LINARES!!!
Deixarem doncs aquest assumpte de costat i ens centrarem en el moutain bike que es per a lo que esta fet aquest bloc. Com sempre, a les 7:30 h ens donem cita al habitual punt, on hui Voro, a falta de Cèsar ha arribat una mica més tard. Completat el grup ens hem posat en marxa am el objectiu de fer, al menys 13 trialeres. I així ho en fet, bo, no totalment dons l’hem deixat la darrera: Cova fumà, Les Bases, Pou de Pasqual de la Pesà, Els Bous, la de camí a la Pólvora, La menuda del Besori, la senda de la pista, la primera part de la bonica i els desfets han sigut les sendes d’abans d’esmorzar. Desprès hem fet la segona part de la bonica, els arraps i el clot. He deixat per a altre dia la de la canya de la Sisca i del barranc dels garroferals. En total 54 km de mtb.

Per el que fa a la resta, bona temperatura, cap incidència i la visita a l'esmorzar de Cèsar i Rafa ja amb les piles carregades. 

La foto de la jornada:


 La ruta:

No hi ha dades de la ruta.



La banda sonora: